Lift-personen har alltid varmt

När jag kom hem från jobbet var jag säker på att det skulle bli en innekväll. Men när barnen tyckte att lite snowboarding skulle vara kul så tänkte jag att lift-personen alltid har hett, så det skulle gå. Och varmt blev det. Ibland ett barn i taget och ibland båda samtidigt upp. Det är det mest underbara när barnen hoppar fram till varandra, kramar om varandra ordentligt och så skjutsar man upp dem båda med en fart.

1

2

Visst ser det lugnt och skönt ut! Idag tog Leo hem vinsten med sina nerver av stål och med sin kontroll över sig själv och snowboarden i backen. Minea var trött efter dagisdagen och ropade efter många lyckade och ett par misslyckade åk: Allt är ditt feeeel mammaaaaaaaa! Men det är bara att vänja sig. Redan en tid har jag varit världens sämsta mamma den ena stunden för att i nästa stund få ett Jag älskar dig mamma!

4 reaktioner till “Lift-personen har alltid varmt

 1. Hej, finns det på hjortlandet någon liten backe som lämpar sej för nybörjare (barn)? Har jag förstått rätt att där finns någon backe där den vuxna agerar lift?

  Gilla

  1. Inte direkt. Jag tror nog att det är pikilite mot reglerna nu när jag har kollat på nätsidan lite. Man ska inte traska omkring i backarna. Det ser inte att vara mycket till backe den där lilla sluttningen där våra barn har övat. Nr 3 om du kollar på deras karta. Där har vi (och många andra) gått upp med våra barn längs kanten nu före de är redo för barnbacken. Men nästa gång vi är där hela familjen så ska vi nog alla åka upp med lift. Vi är redo :)

   Gilla

 2. Vår 6-åring skrek för en tid sen att han ska fly hemifrån för att det är världens sämsta hem. Helt normalt 6-års trots, men ibland skär det lite i hjärtat.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s