När en sportlovsdag blev obloggad

Jestanes, hur konstigt att ha ungefär sjuttio mobilbilder per dag nu under sportlovet? Bland allt detta sportande har systemkameran fått vila. Idag plockade jag dock upp den för en stund här hemma.

Både igår och idag har vi varit ute flera timmar. Och ungefär såhär ser det ut när vi packar för skrinning, snowboarding och pulkåkning. För ett barn. Leo hade feber i förrgår och vilade inne ännu igår.

0

1

2

Idag har Leo varit med ute igen. Frisk och fin. Med maximal otur också. Han har åkt rakt in i ett träd. Rattkälken har hamnat på honom och skrapat upp huden under ögat. Han hade någon lek med en kvist och givetvis skrapade den ytterliggare upp ansiktet. Precis vid ögat. På min instastory kan ni se bildbevis på det.

1

Vi hade besök av Leos gumis Malin idag. Hon hämtade så fina blommor åt Pekka, hans födis till ära.

2

Efter Pekkas jobb kom fammi över på kaffe.

3

Nu förbereder vi oss för ett veckoslut med fullt hus. Imorgon kommer våra vänner hit till oss för hela veckoslutet och på söndag ska vårens och sommarens Pomp de Lux kollektion invadera vårt vardagsrum.

Blir lite nervös för att semestern närmar sig sitt slut men vi har verkligen njutit till fullo av alla dessa fina vinterdagar. Såhär ska sportlovet i Finland se ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s