Morgon och kväll i backen

Idag har vi haft sällskap av våra vänner hela dagen. Imorse visade termometern på -21 grader. När vi gick ut till pulkabacken var det några grader varmare. Trots helt fantastiskt väder och kiva sällskap har jag haft en riktig tröttisdag. Kan det vara all frisk luft eller all idrott och aktivitet helt plötsligt? Både pulkabacke och skrinning hann vi med alla tillsammans idag också. Men på skridskoplan kan jag säga att jag inte var den enda som var trött. Leo orkade ta ungefär tio steg på skrinnare, sen låg han bara raklång med ögonen fast.

1

När Pekka kom hem från jobbet åt vi en snabb middag och tog oss snabbt till backen igen. Den här gången med barnens snowboards i pulkan. Och för varje dag blir åkningen lite stadigare och barnen blir lite modigare. Och vi föräldrar springer oss svettiga när vi agerar hissar, lyftkranar och allmänna hjälpare. Just nu är det ju färre direktiv desto bättre som gäller.

2

3

4

Kändes superfiffigt att hyra utrustning för resten av säsongen för båda barnen. Nu kan vi åka var vi vill och blir något för smått så är det bara att stega in till uthyrningen och byta till större. Så skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s