Barnens andra dag på snowboard

Idag blev det en till dag på Hjortlandet för oss. En massa bekanta på plats men själv var jag upptagen med att träna med Minea i barnbacken plus att jag ville hinna med några egna åk så det blev inte så mycket umgänge med andra kaveris.

1

2

3

4

5

Så slutade vi dagen där vi började den. I Bambibacken. Idag har Minea lärt sig att bromsa lite mera men fortfarande har hon väldigt svårt att hållas på kant. Herregud, så svårt det var i början, eller ganska länge? Leo är ju tre år och att följa instruktioner är inte riktigt hans grej. Så han kör sitt eget race. Rätt bra, turligt nog. Jag har lärt några vuxna att åka snowboard, men det här är inte heelt lika lätt. Efter en tio års paus för mig själv dessutom. Eh. Måste jag youtubea lite mera tips?

6

Och söndag är ju bollskoledag. Efter drygt tre timmar på Hjortlandet låg Minea med huvudet på matbordet vid den sena lunchen här hemma och undrade hur hon skulle orka bolla. För att motivera till ännu mera rörelse den här dagen åkte vi alla med. Så Minni bollade, Pekka skidade och Leo och jag skrinnade. Om det känns i kroppen? Oh yes. Vilket vinterveckoslut! Väldigt nära perfektion.

2 reaktioner till “Barnens andra dag på snowboard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s