En perfekt start på sportlovet

Elden sprakar i spisen och här sitter vi efter bastu och middag. Alla ligger i olika soffor och fotöljer. BUU-klubben står för underhållningen.

Det har verkligen varit en perfekt start på sportlovet. En otroligt fin vinterdag. Spontant valde vi imorse att åka till Hjortlandet för att låta barnen testa snowboarding. En megaivrig och en lite mindre ivrig här hemma. Men så fort vi kom igång så var det det bästa i hela väääärlden.

2

3

1

Och närmare tre timmar flög iväg. Det var minibacke och för Mineas del ett åk i barnbacken när vi var mogna för det. Och så hann både Pekka och jag med några egna åk också. Tur att vi hade packat med våra bräden i bilen.

Jag har haft en paus med snowboarding sen långt före barnen föddes. Tror faktiskt på tio år nu. Och idag när jag fick susa ner för backen kom jag ihåg hur mycket jag älskar åkandet. Nu får det bli en ändring på det här. Målet? Att hela familjen ska kunna åka tillsammans i framtiden.

4

5

6

7

Efter en riktigt sen lunch gick vi ut igen. Den här gången till isen och till pulkabacken. Råkade träffa en massa bekanta ute. Så roligt! Sen bastu, middag och nu brasan. Nu är man då lite mör i kroppen, precis som det ska vara efter en heldag ute.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s