En liten inredningsbesvikelse

2

För en tid sen berättade jag att jag har beställt en blickfångare till hemmet. En målning var det. Och vid det här laget borde jag har fått hem den. Men så fick jag e-post för en vecka sen om att konstnären inte längre kan skicka konst utomlands från Norge eftersom konstverk har gått sönder i frakten och det är svårt att bevisa i vilken del av processen målningen skadats och således är det svårt att få tillbaka pengarna.

Så det blev en besvikelse. Men det var helt tydligt inte meningen att just den målningen skulle flytta hem till oss. Jag som hade en så klar vision för den vita väggen i vardagsrummet. Nu kommer det att bli något annat istället, något som jag ännu letar efter.

3

2 reaktioner till “En liten inredningsbesvikelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s