Skynda fynda

Man kan ju tillbringa tid med vänner på olika sätt. Ikväll har Fanny och jag varit på Nella & Nuttu för att lägga fram barnens för små kläder för försäljning. Så nu ligger det mesta där. Nella & Nuttu har flyttat till första våningen i samma hus där det fanns förut. Nu har de mycket större utrymmen och borden är förnyade. Det innebär att det rymdes bra mycket mer kläder än tidigare på en gång och nästan allt jag har tänkt sälja kunde jag lägga fram redan idag.

Så bord 21 dignar nu av kläder i storlekarna 86-116 och skor i storlekarna 23-26. Onsdag 7.2-måndag 12.2. Och bordet intill, bord 22 rekommenderar jag också att kolla in, det har Fanny tagit över för samma tid.

Skynda fynda!

1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s