L Å N G V I K

En tråkig historia mjukades upp lite idag. Som bäst borde Lotti och familjen ligga under en palm i söderns värme men Nelia blev sjuk och resan fick bokas om. Besvikelsen! Lotti behövde absolut piggas upp så idag åkte Lotti, Alec och jag till Långvik för att njuta av lite spa och god brunch. Skillnaden mellan att umgås vi två med en bebuli och när vi umgås med alla fyra barn är ganska enorm. Nu hann vi avsluta de flesta meningar helt. Bara det! Men hela upplevelsen blev just så skön och avslappnad som det var tänkt.

1

4

6

Nu ligger jag här hemma i soffan efter bubblor i pool och i glas efteråt. Så perfekt söndag!

2 reaktioner till “L Å N G V I K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s