S U N D A Y

Söndagens fem.

Uno: Köpte en massa kläder av syster till Leo igår. Vilket ledde till att jag städade ur barnens garderober idag. Vilket ledde till att jag bokade loppisbord till början av februari på Nella&Nuttu så stay tuned.

Dos: Skrinning. För cirka femtonde gången den här vintern. Frivilligt. Yes! Och på eftermiddagen köpte jag nya skridskor. De jag använt hittills fick jag i väl på sjuan. Begagnade. Så det var väl dags.

Tres: Mineas bollskolan fortsatte efter julpausen. Och fröken fick sin första egna handboll.

Cuatro: Pekka fick en födispresent. Många veckor i förtid för att säsongen är nu.

Cinco: En så skön kvällspromenad med kaveri. Bra avslut på bra dag.

1.JPG

2 reaktioner till “S U N D A Y

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s