Så tydligt i januari

1

Här i hemmet sätter iredningstankarna igång i och med att det blir ljusare igen. Typ 90% av tiden tänker jag att vi inte behöver en endaste en pryl till. Men sen kommer den där tio procenten som säger våren är här skaffa, skaffa skaffa. Och om det är någongång som den här tio procenten visar sig så är det just när julgranen kastats ut. Läste Granits tips på Anna-Lenas blogg här. Visst känns det tomt nu men det är klart att det är en vanesak.

Väldigt spännande nog har jag försökt minska tomhetskänslan och beställt hem en blickfångare som vi får vänta på en dryg månad. Är så ivrig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s