Jullovets sista dag

0

Så har jullovet kommit till sin ände. En solig dag, denna jullovets sista dag.

1

Före jullovet plockade vi hem alla extrakläder, regnkläder och annat som hade samlats i barnens hyllor. Ja, där fanns till och med shorts i korgarna fortfarande. Så det var nog dags med en nystart. När vi kom hem med allt det lade jag allt i ett skåp bara. Så ni förstår att all tvätt blev tills igår och alla förberedelser blev dagens projekt. Själv packade jag om min jobbväska och tömde ut massor skräp. Hur mycket kvitton, papper och annat underligt bråte kan det finnas i en handväska, liksom? Svar: Mycket.

4

Pekka har bjudit på Quesadilla tinga de pollo till lunch.

2

Leo som bara sover dagsvila i bilen och på dagis tog en välbehövlig vila på soffan idag.

3

Vi hade jullovsavslutning på isen. Alla premierades med olika titlar. Jullovets titlar: Jullovets snabbaste skrinnare, jullovets ishockeyspelare, jullovets lekledare på isen, jullovets största framsteg på isen, jullovets fartdåre och handskhämtare, jullovets afterworkskrinnare och jullovets bakåtcirklare. Ni får själv gissa vilken titel som gick till vem.

5

Och nu varvar vi ner, brasan sprakar och BUU-klubben babblar på. Ikväll kommer En man som heter Ove kl. 20.00. Den rekommenderar jag varmt. Kommer själv att kolla, trots att jag sett den på bio. Måste reservera en näsduk eller tio, minns jag.

2 reaktioner till “Jullovets sista dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s