Det sista av julgranen

3

Vi har en fin tradition här i Sundsberg med gemensam granbrasa på trettondagen. Här kan ni se hur det såg ut ifjol. Det här innebär ju också att granen ska vara utkastad tills dess.

2

Vanligvis brukar jag vara redo när trettondagen är här, eller till och med lite före det. I år kände jag mig inte alls redo att göra mig av med granen såhär fort. Den spred så fin stämning. Men visst inser jag också att jobbet börjar imorgon efter ett par veckors jullov. Då hinner vi inte längre sitta här hemma och njuta av den på samma sätt.

Också resten av julpynten (de där fem) placerade vi varsamt in i julpyntslådan redo för nästa jul. Stjärnorna får dock hänga kvar i fönstren en tag till. Det får bli lite ljusare innan jag är klar med dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s