Vårt nyår

Gott nytt år!

Helt traditionsenligt firade vi nyår här hemma hos oss. Eftersom vi har ett så bra fyrverkreri här i Sundsberg så åker vi ingenstans. Nuförtiden har fyrverkeriet blivit så populärt att det är megarusning på våra vägar på nyårsafton.

0

1

2

3

I år blev nyårsmaten sushi vilket var perfekt efter att ha fixat och trixat i köket hela julhelgen. Nu fick bara äta! Betti hade gjort en supergod American Cheesecake. Och säsongens första tulpaner fick vi. Så fina.

5

6

7

Snabba ryck efter efterrätten var det dags att gå ut till fyrverkeriet. Träffade kaveris där. Och sprakastickastunden var lite lugnare i år än i fjol när Leos handske brann. Fyrverkeriet var fint och det minskar rejält på smällarna längs med kvällen.

8

10

9

Idag har det varit en lite tröttare dag tack vare vår spelnatt igen. Barnen somnade sent men vaknade i vanlig tid. Fint nog hade det snöat i natt så vi kunde gå till pulkabacken. Där byggde barnen också en rymdmask. Till kvällen tog vi ännu en skridskotur.

2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s