Utöver spel, film och böcker

1

Första gången på isen för säsongen. Det var inte alls så lätt att komma igång. Minea visste nog att hon skrinnat förra året men det tog sin stund att komma ihåg hur man gjorde. Leo hängde mest på stödet och saknade sin klubba och puck. Vi får se om han blir mer inspirerad med dem med imorgon. Och hur rolig Leo med Pekkas gamla hjälm, retro ska det vara.

1

Igår var en fin dag när vi var hemma hos Lotti och barnen. På eftermiddagen åkte jag till blombutiken med Leo. Märkte i samma veva att jag har blivit helt hooked på snittblommor. Eukalyptusbladen och vita blommorna. Perfektion.

110.jpg

Klockan sju imorse vaknade jag till att det fanns superfå platser kvar till Solsidan-filmen som vi siktat in oss på med syster. Så jag bokade snabbt. Klockan 11 var det bio. Lunch, shopping och fika på det. Solsidan var så bra. Och jag köpte så bra saker. Har totalt slutat köpa saker som jag inte behöver eller har tänkt igenom ordentligt. Är det ens lite osäkert så köps det inte. Papporna och barnen fick en uppelevelsedag på Duudsonit activity park medan vi mammor tog det lugnt på stan. Nöjd nöjd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s