Julkalendern är igång

Första december idag. Vilket innebär julkalenderns första dag.

Paketkalendern blev det ju bråttom med som sagt. Igår kväll fixade jag de flesta paketen men åtta luckor saknar ännu innehåll. Men ingen panik. Grovjobbet är gjort. Flying Tiger of Copenhagen är ju den perfekta butiken för roligt men bra kalenderinnehåll. Minea fick äran att öppna det första paketet med en liten aktivitetsbok i. Imorgon blir det Leos tur. Han fick nog öppna tillräckligt idag ändå. I BUU-kalendern öppnade han fem luckor på direkten. Han är (lite för) snabb i vändningarna.

2

1

Igår fick vi också en tomtedörr på posten av barnens mammu och mofa. Härlig överraskning! Så idag har brevväxlingen med tomten satt igång. Mer om hur det utvecklar sig inom kort.

2 reaktioner till “Julkalendern är igång

 1. Vilken fin väggkalender ni har! :D
  Vi har ingen annan kalender till barnen iår än den jag fixat. Det är så spännande för dem :) Det är ju dessutom lite som en juldekoration att ha kalendern.
  /Kitty

  Gilla

  1. Tack! Jo den här är så härlig tycker jag! Sån julstämning. Idag har barnen till och med glömt att öppna sina BUU-kalendrar. Så spännande var det med paketkalendern och tomtedörren :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s