Girls, girls, girls, girls

Vilken passande rubrik med tanke på att Marcus och Martinus är in town. Men det har ändå inget med det att göra den här gången. Idag blev det nämligen en ordentlig tjejdag fram till eftermiddagens systersonens sjuårskalas.

I förmiddags hoppade Minea och jag på bussen med stan som destination. Snabbt bestämde vi ändå oss för att hoppa av i Mattby och ta Metron istället. Västmetrons första dag idag. Den nyheten har väl inte undgått någon. Så skulle vi ju då gå genom hela Iso Omena för att komma från bussen till metron. Och vem såg vi där, om inte självaste Arne Alligator. Så där stannade vi ett par låtar. Sedan vidare mot metron. Mineas metropremiär och Västmetrons premiär gick bra (åtminstone då, oklart om det gick lika bra hela dagen?!).

Vi njöt av varandras sällskap, Minea och jag. Det är så härligt att gå hand i hand med henne. Hon orkar gå och hon vill vara med. Idag ville jag verkligen stanna tiden med henne. Vi gick vidare till Stockas julfönster och till Akademen. I bokhandeln blev det många önskemål till till julklappslistan. Jess för det!

2

3

Den egentliga orsaken till hela vår utfärd var brunch med tjejerna på Southpark, så vi tog spåran dit. Ljuvligt att träffa alla och fint att ha två små tjejer med.

4

Så skönt att Pekka och Leo plockade upp oss med bil efter brunchen. Vi var så snurriga av all kollektivtrafik. Och när klockan var bara tre var vi redan på nästa kalas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s