Taktik, taktik

Hemskt mycket hej! Ligger på soffan och inser att jag aldrig gör det efter jobbet. Men idag är Pekka borta med barnen ett par timmar och jag har hunnit med både promenad och soffhäng. Skönt! 

Idag kom jag förresten på hur jag skulle få hem barnen fort från dagis (brukar vara en utdragen historia). Jag hojtade bara att Marcus & Martinus skulle vara på radio om ett par minuter. Halleluja det gick som smort! Kan killarna vara på x3m lite oftare?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s