Lördag i Palma och C’an Pastilla

Lördagen, den sista dagen och en storfavorit på resan. Direkt efter frukost åkte vi in till stan för ett par timmar. Vi lämnade alla stora handväskor, min stora kamera och allt annat oviktigt på hotellet. Jag kände mig fri utan allt extra. Det var skönt att för en gångs skull bara gå runt med en miniväska på stan. Händer så sällan på grund av megastor kamera. Så alla dessa stadsbilder är plåtade med olika versioner av iPhone. (7, 6s och 6.) Ibland är det minst lika bra.

612.jpg

62

63

64

65

67

Och när vi gått runt och handlat de där kläderna till Minea som fick bli i butiken i onsdags när jag plötsligt var helt utan pengar i min börs (arma ficktjuvar) och ätit en Kinder Bueno glass så tog vi bussen tillbaka till C’an Pastilla och en eftermiddag på stranden kunde börja.

68

71

70

74

Herregud så jag önskar att jag vore där nu!

72

73

Kvällen avrundade vi med middag på Bon Vent (som betyder Adjö!) och självklart måste jag fota solnedgången mitt i drinken före vi fick vår mat. Perfektion!

Söndagen gick mer eller mindre åt till hemresan. Den här resan var verkligen en riktigt viktig en. På resor lär jag mig ofta mycket nytt. Om resmålet, om resesällskapet och om mig själv. Nu funderar jag på hur jag på bästa möjliga sätt ska ordna det här med att jag B E H Ö V E R vara vid medelhavet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s