Mediterráneo

Den tredje dagen (21.9.2017) började med en rask halv timmes promenad längs stranden. Därefter blev det strandhäng hela dagen. Ja man ser ju på bilderna att vi inte rörde oss många meter den dagen och dagens största bekymmer rörde sig kring hur molnen rörde sig, hur snabb eller långsam service vi fick vid lunch, huruvida vi skulle ha solstolar eller nöja oss med strandhanddukarna och vilket ställe vi skulle äta middag på. Det här var också dagen då temperaturen var tillräckligt hög för dopp i havet. Easy living vid Medelhavet helt enkelt.

41

42

43

45

44

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s