Touchdown Palma

Här sitter jag nu hemma igen och lyssnar på havsvågornas ljud på Spotify. Medelhavsdesperationen gör sig påmind direkt. Har givetvis fotat rätt mycket under resan så vi får väl ta ett inlägg per dag. Ni vet. Reseinlägg från en som älskar att läsa andras reseinlägg. Så håll till godo!

El primer dìa. 19.9.2017

Vi landade i Palma redan klockan elva på förmiddagen och var på hotellet vid tolv. Det finns många bra saker med att bo vid C’an Pastilla och en av dem är definitivt närheten till flygfältet. Tio minuter med taxi. Och att vårt hotell (Fontanellas Playa) låg precis vid stranden var perfekt för oss. Vi bytte om till strandfide och gick ner till havet. Herregud. Medelhavet en mi corazón.

1

0

Efter strandtimmarna fick vi vårt hotellrum, som förstås hade varit klart tidigare på eftermiddagen. Vi var riktigt nöjda med vår utsikt. Så sällan man bor på stranden. Lyx!

2

3

Eftersom vi inte studerat något på förhand fick vi börja checka Tripadvisor på plats. C’an Pastillas högst rankade matställe var Rumbo Fijo och oj så rätt folk hade. En härlig innergård, god mat och fin service bjöd stället på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s