Födelsedag och handbollspremiär

Jag ääälskar att ha födelsedag. Megalyx att födelsedagen inträffade på en lördag i år. Så jag uppvaktades med sång och gåvor tidigt på morgonen.

1

Till lunch hämtade Pekka och Minea lunch från lokala sushirestaurangen. Perfekt!

2

Minea och jag bakade äppelpajer. Nummer tre och fyra för veckan. Vi behövde sannerligen inte ens titta på receptet längre och arbetsuppgifterna var noga uppdelade. Allt gick på rutin.

3

När klockan slog fyra hade vi huset fullt av familj. Så rolig stämning runt bordet.

4

Barnen är ivriga på att hitta bra musik på youtube. Marcus & Martinus är i ropet i vår familj och Robin är coolt hos kusinerna just nu. Minea och Melwin läste i stunden om dinosaurier. Minea hittade världens mest slitna och vällästa bok om dinosaurier på bibban senast.

5

Idag har vi haft en söndag med stort S. Leo har varit lite låg med redan andra förkylningen på dessa tre dagisveckor. Han vaknade långt innan Pekka åkte iväg mot flygfältet klockan 05. Så vi har varit lite trötta. En riktig pyjamasdag.

6

Men ren tidigt imorse packade Minea sina nya inneskor och sin drickaflaska i sin sportväska och undrade när det var dags för bollskolan. Och många timmar senare var det dags för handbollspremiär. Det har varit lite från och till med intresset före. Allt som heter något med skola är nej tack för henne. Likaså var det med simskolan. Om det bara kunde heta klubb. Eller handboll. Eller simning. Men riktiga skolan ser hon ju framemot. Logiken?!

7

Anyways, så var handbollspremiären en succé, hon hade tyckt om allt och så ringde hon runt till sina viktigaste och berättade om visslingar och lekar och banor.

2 reaktioner till “Födelsedag och handbollspremiär

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s