Kvällshej

Hej, hej från vardagen som rullar på. Nu känns det inte längre som om huvudet och kroppen är i totalchock när väckarklockan studsar iväg med sina dämpade toner klockan 06.00. För nu har jag lärt mig att lägga mig tidigare igen. Det var inte helt lätt medan sträckläsningen av romaner höll mig vaken om kvällarna. Men efter tre böcker med bra flyt, flyter den fjärde plötsligt sämre. Därmed ett litet kvällsinlägg på bloggen och tidig läggdags.

1

Talade just med en annan ivrig bokläsare om huruvida man ger boken en chans om det är svårt att komma in i boken. Hade liite det problemet med Björnstad eftersom den 1) handlade om hockey och 2) hade många personer att lära känna. Och så insåg vi att hon lämnar boken om det är svårt att komma in den och jag är tvärtom, tvingar mig själv att avsluta började projekt, även om det går trögt. Och när jag väl får grepp om handlingen är jag helt fast. Så även i Björnstad-fallet. Den utvecklades till en otroligt bra, rörande och djup berättelse.

2

Imorgon fredag redan och på weekenden firar jag mina 31 jordsnurr (Hej EOS, minns ni?). Sen gör jag mig redo för några dagar på tremis med barnen igen. Resehösten sätter igång och Pekka är först ut.

3

Idag bakade vi äppelpajer till morgondagens fredagskaffe på jobbet. En rolig tradition på lunchrasten när helgen är på intågande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s