Nu och då – lika men olika

Så har nästan hela augusti svept förbi på ett ögonblick. Månadens sista weekend firades på tremis med barnen medan Pekka båtade med sina bröder. Men på tremis var vi inte hela tiden, inte alls. På lördagen mötte vi upp syster med familj på tivolit. Och har umgåtts en hel del med mamma.

Det brukar gå som det vanligtvis går när vardagen börjar. Man hinner inte umgås på samma sätt då och får ta allt ut av helgerna istället.

3

Det här fantastiska gänget barn. Alla olika personligheter som växer fram allt mer.

0

När jag umgås så här tätt med barnen blir jag påmind om tiden som mammaledig. Både på gott och ont det där intensiva umgänget. Vissa dagar skulle jag bara vilja bädda ner oss alla under täcket och stanna där. Men det skulle ändå aldrig fungera med all aktivitet som den lilla har i kroppen. Så idag var jag igen redo för jobb. Älskar att ha båda delarna. Barn som ännu tycker att det är bäst att umgås med familjen men få ha min egen grej med jobbet.

4

Idag blev det lekpark efter jobbet. Har minimerat lekparkshäng under sommaren eftersom man kan bli gaanska trött på det på fem år. Idag i parken tänkte jag på tiden när det var lekpark dag ut och dag in, timme efter timme. Allt har sin tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s