Boktipset

I torsdags var jag helt säker på att jag hade hela bokhösten tryggad med mina fyra romaner jag köpte då. Men redan i morse hade jag läst ut de två första. Så kan det gå när man har en helg helt utan program.

1

2

Jag började med Mamma är bara lite trött. Jag behövde inte ens läsa bakpärmen för att förstå att den skulle följa med mig hem från bokhandeln. Den var väldigt träffande på många punkter. Man försöker göra sitt allt åt alla håll och den som lider är man själv. Ens eget mående. Så den tycker jag ni ska läsa. Speciellt om ni är mammor och lärare och försöker få den ekvationen att gå ihop. Utan att bli utbrända på köpet.

3

Och så igår började jag med Vad heter ångest på spanska? Den boken har allt jag vill ha av en bok. Kärlek, resa, vänskap, vändpunkter och ett väldigt bra språk. Och så har den förstås en hel massa saker till som jag inte tänker rabbla upp. Den bästa bok jag läst i år. Michaela har skapat ett mästerverk. Läs!

Nu borde jag egentligen packa väskorna inför morgondagen. Meeen måste bara titta lite i Björnstad först.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s