Grönt är skönt

2

…förutom när fingret fastnar i en grön leksaksgroda. Det var inget allvarligt, och det är indredning vi ska snacka här.

1

Först förälskade jag mig i växten. Även om det var såå svårt att välja en första lite större grönväxt inne på Plantagen idag. Om man bara har en, vilken ska man då ha? Det blev den här Monsteran och jag är ritkigt nöjd med valet. Sen blev jag lite ledsen när jag inte hittade kruka direkt. Men tänkte att det löser sig.

0

Gick in på K-rauta i ett annat ärende och där stod den här krukan och bara väntade på mig. Utan namn, utan pris. Bara en kodlapp. Och så fick jag krukan som jag inte visste att var min drömkruka. Nu undrar jag hur jag klarat mig utan den här krukan tidigare. Så stormförtjust är jag i den. Även om jag inte har gröna fingrar och växten antagligen kommer att bytas ut innan vintern är här har jag en förhoppning om att krukan kommer att bestå. Love love love.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s