Högsåra

Igår åkte vi ut till våra vänners stuga på en riktig spontanutfärd. Nästan omedelbart när vi landat hos dem hoppade vi i båten alla sju och åkte ut till Högsåra. Första gången för vår familj. Och hur idylliskt var det då, ett riktigt sommarparadis. Barnen gillade att springa vid djuren och leka medan vi väntade på maten på Farmors café. Efter maten blev det simning och sedan tillbaka med båten igen. Då fick jag njuta av att ha en sovande Leos huvud i min famn. Det finaste.

01

0

2

3

4

5

6

7

1

8

9.JPG

Om kvällarna brukar vi tillsammans med barnen fundera på vad som varit bäst under dagen. Den diskussionen fick vi ta vid frukostbordet idag eftersom det blev en sen kväll igår. Leo och jag tyckte att det allra bästa var de långa, lugna båtresorna, Minea älskade att leka med våra vänners dotter, Pekka kunde absolut inte välja en sak utan det var Farmors café, fisket, middagen och några saker till. Jag tror han räknade upp allt vi gjort under dagen faktiskt. Hela dagen ett härligt minne att ta vara på.

2 reaktioner till “Högsåra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s