Yyteri – Ytterö

I flera år nu har jag drömt om att få åka till Ytterö och se den vackra stranden och sanddynerna. Utfärden har inte blivit av tidigare men igår var det dags att åka iväg för två dagar där.

0

Gårdagens bästa ögonblick var verkligen när vi klättrat upp för backen från parkeringen och fick syn på alla dynerna. Den lyckan.

2

Också barnen tyckte det var fint och Leo älskade att springa på dessa spångar på vägen till stranden. Man fick vara snabb med kameran här.

4

Efter en tur till en park i närheten blev det ett dopp i havet för män och barn. Landkrabborna (läs: fruarna) fick stå för marktjänst och fotografi.

5

Kitesurfarna hade definitivt goda vindar.

7

Middag åt vi på Helmi vid stranden. Goda pizzor.

6

Därefter åkte vi in till Björneborg där vi bokat hotellrum.

20

Idag inledde vi med hotellfrukost, checkade ut och åkte tillbaka till Ytterö igen. Blåsigt var det som igår men vi hittade en alldeles härlig plats i lä och kunde njuta av sol och värme hela dagen.

9

Igår hade vi kollat att det fanns en sandgrop mellan dynerna där barnen genast ville simma idag. Där var det inga vågor men rätt bråddjupt. Barnen övade sin simning för fullt och det här kändes som ett suveränt alternativ till den idag så blåsiga stranden.

10

Mannen min. Reseledaren.

11

Hoppeskutt.

12

Den här hobbyn börjar bli tung.

13

Systeri med killarna.

14

Fotbollsträningar titt som tätt. Perfekt vy från strandfilten.

15

Diverse byggen.

16

Leo fick träna att stå på händer med Robbe.

17

Efter en heldag på stranden var det dags att äta middag i Björneborg och åka hemåt igen. Jag är verkligen lycklig att vi gjorde den här resan nu och en dröm gick i uppfyllelse. Visst har vi så vackra ställen i Finland. Eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s