Lately

Jag har kommit ur min postresenedstämdhet, lite i alla fall. Idag har vi haft en så härlig soldag inklusive värme här. Mycket finare än väderleksprognosen kunde förutspå. Den här veckan har varit händelserik. På ett bra sätt.

På tisdagen var jag på mammaskumpa hos Linda som blivit mamma för några veckor sen. Babyshowern kan gott bytas ut mot det här firandet om man inte vill fira innan barnet är fött utan spara det till efter förlossningen. Vi fick en härlig kväll med tjejerna.

1

2

Igårkväll har jag fotat en storfamilj vilket var superroligt. Tolv ljuvliga personer. Alla på glatt humör och väldigt tålmodiga med amatörfotografen här. Idag fotade jag simlärarna i simskolan. Också de så glada. Så roligt!

Simskolan ja. Minea är modigt med i allt. Vattenvana är vad hon ska få och det märker man att hon redan på fyra dagar fått. Ser ni att något saknas på bilden?

0

Fenan! Nu simmar hon fem meter utan den. Och så stop och två meter och så vänder hon och så håller hon på. Ganska trött på kvällen.

1

2

3

4

5

Idag hade vi verkligen en heldag i solen. Efter sex timmar på stranden fortsatte vi med pooling här hemma. Mamma och mommo kom också på besök. Pekka var hemma och fixade grillmat innan han skyndade iväg på golfrunda. Barnen somnade som ljus och jag satt i kvällssolen med Fredagspodden i öronen. Snacka om att ta vara på solen och värmen. Imorgon får vi ösregn och storm. Så vi kommer att vara tacksamma för att vi carpat diemet idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s