Vad har hänt på sex år?

1

Pekka tyckte att jag såg exakt lika ut på bilden från Skiathos 2011 som på bilden han tog på barnen och mig i Alcúdia förra veckan. Så vad har förändrats sen dess? Barnen såklart. (Och systemkameran.) Allt på en bild då.

9

10

11

13

12

Familjen är bäst. Och trots att tröttheten ofta är så påtaglig när man är mitt uppe i vardagslivet är tacksamheten så stor. En helt ny era i våra liv började efter bröllopet i och med graviditet och barn. Skulle någon ha satt de här (dröm)bilderna framför min näsa för sex år sedan hade jag nog inte trott att det skulle ordna sig i alla fall. Att vi skulle få barnen vi så önskade. Så fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s