Hälsningar från Mallorca

Sent igårkväll var vi installerade på hotellet här och idag kunde vi givetvis börja dagen först av alla vid poolen. Hur annars? Brukar älska hotellfrukost men den här gången har vi inte bokat det så det är ingen som styr vår morgonmålstid. Klockan 7 är passligt för det och före nio är vi mer än redo för simning.

Vår söndag har gått ut på en hel massa simning. Det är så skönt att det är så varmt att man behöver ta sig ett dopp mellan varven. Länge sen jag känt så! Med Minea blir det dock inte så mycket ”mellan varven” för hon är i hela tiden och en förälder med henne.

Efter lunch och Leos vila gick vi till stranden. Och havet var så varmt! Helt härligt. Vi avslutade dagen med middag och minidisco. Nu trött turist! Ånatt, som Leo skulle säga.2 reaktioner till “Hälsningar från Mallorca

 1. Hej!
  Var på Mallorca är ni? Vad heter hotellet?
  Jag och min familj funderar på att åka till Mallis i höst så jag är lite nyfiken på vart man ska åka😊.
  Ha en fin semester!
  / Lotta

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s