Sockerbröllop

Idag firar Pekka och jag vår sjätte bröllopsdag. Vi började dagen med att Betti och Robbe kom hit med sina pojkar för att vara med våra kids. Sen gick Pekka och jag till Min Krog på brunch. Deras sista faktiskt. Stället får nya ägare och konceptet kommer att ändra har jag förstått.

1

2

Bröllopsdagen till ära slog den första äppelblomman ut. Jag njöt ute på gården medan de andra vilade. Leo kräver för tillfället en liten promenad för att somna på dagen. I dagens väder var det inget problem. Sen fick jag bara sitta.

3

Till eftermiddagen åkte vi till mamma och Sven. Så roligt med bubbel, kortspel och en massa lek för barnen. Hur kan de alltid leka så mycket bättre där än hemma?

4

6

5

Och så avslutades dagen med en ordentlig löprunda med syrkki. Bra bröllopsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s