Flyga drake

Att flyga drake en onsdagkväll efter lång arbets- och dagisdag är kanske lite mer tålamodskrävande än vad som finns i tålamodsreserverna den stunden. Alla vill flyga drake och framför allt vill alla kunna flyga drake. Men det är inte så lätt.

Lillebror springer och drar draken efter sig och den skrapar i asfalten, storasyster river i svansen samtidigt. Sen ger hon upp och börjar cykla och bergsklättra istället. Jag reder ut knutar och Pekka är den enda som slutligen lyckas med att flyga drake. Då har redan lillebror simmat i ett dike och storasyster cyklat halvvägs hem.

1

3

4

2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s