Den vanliga vardagen

Ni kan tro att den lilla trampcyklaren vägrar använda balanscykel nu. Gissade att det skulle bli så. Hoppas att det är för stunden. För han behöver minsann mycket balansträning ännu innan det är dags att släppa taget och låta honom trampcykla själv.

Idag har vi njutit av solen efter jobb och dagis. Cykling och park. Barnen har hoppat på trampolinen och efter middagen gick jag ut på en BUU-promenad. Helt perfekt tidpunkt för lite promenad eller spring.

1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s