Leo och trampcykeln

Idag önskade Leo att han också skulle få cykla med trampcykel. Pekka pumpade däcken, monterade fast handtaget och sänkte sadeln på Mineas första trampcykel. Den fick hon i treårsgåva och en vecka senare kunde hon cykla själv. Allt tack vare balanscykeln.

Nu är Leo bara två och ett halvt och når just med en fot i marken när han sitter på cykeln. Men jag tänkte att han och jag tar en lugn tur på tumis ikväll. Det gjorde vi och roligt hade vi. Han var en hejare på att bromsa. Att trampa var svårt. Jag höll självklart ett hårt grepp om handtaget och som mest räknade vi till fem trampvarv på raken. Ganska häftigt ändå!

IMG_4606

4 reaktioner till “Leo och trampcykeln

  1. Så olika det kan vara. Vå flicka har haft balanscykel sedan hon var ca 2,5 år och nu som femåring vill hon ännu bara använda den och vägrar prova trampcykel. :(

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s