Antti Tuisku & kalaslördag

0

01

Fick en eftermiddag och kväll på stan med syster igår. Lite fika, lite shopping, lite middag och sist men inte minst Antti Tuisku på Nosturi.

1

Igår medan jag var borta hade Minea pysslat härliga kort till dagens födisfirare. Hon hade gjort allt själv från början till slut. Material till korten fick hon av mammu och mofa i födelsedagsgåva för en vecka sen och nu trycker hon fjärilar på alla papper med sin nya fjärilsmanick (ursäkta pysselamatören vet inte det rätta ordet). Är så glad för att mammu och Minea delar pysselintresset och mammu vet vad Minea tycker om i pysselväg.

2

Minea har fått kalasa hos 5-åringar vid två tillfällen idag. Före kalas nummer två föreslog jag ett saltigt mellanmål men hon var nog mera intresserad av sötsaker tydligen så redan innan jag hann in i köket så var hon högt uppe bland allt det. Gick inte riktigt med på det ändå. Två gånger kalasmat på en dag fick räcka.

Vi andra har väl friskluftsförgiftning. Leo har cyklat runt på balanscykeln över två timmar idag och så har vi besökt parker och njutit av att stanna upp, låta hans nyfikenhet styra och inte skynda på honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s