Vår dagliga cykeltur

Jaa! Är så glad för snöfria vägar. Leos balanscykling har blivit något helt annat nu. Han paddlar på med benen och i små nerförsbackar vågar han lyfta benen och glida. Så kul! Får se om jag utmanar oss imorgon och tar en cykelpromenad hem från dagis.

1

Redan i lördags såg det ut såhär på vägarna. Idag ännu mindre snö längs vägarna. Idag hade barnen också sina skalkläder för första gången på eftermiddagens cykeltur. Såklart med en massa under, men på dagis hade de blivit svettiga. Kan det vara våren som kommer?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s