Lördagssushi

Det har varit en lördag med riktigt lågt tempo. Igår var det ju födismiddag på SMYG och ikväll firade vi lördagkväll med systeri och familjen. Storfamiljen skulle jag vilja kalla oss när vi är tillsammans, för familj är just vad vi är. Vi beställde sushi, vi tittade på backhoppning, Buu-klubben och så var det ju en massa lek.

Det har blivit lite mindre svettigt nu med våra fyra barn också. De kan numera leka ganska snyggt tillsammans och Leo får vara med mellan varven (när han inte kastar ut den stora lådan med smålego, då kan det bli små problem). Ser faktiskt framemot sommarlovet med detta gäng.

img_2476-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s