(Botar) resfeber

Minea och jag längtar så otroligt till värmen. Vi får vänta till sommarlovet innan vi är på Mallorca men inget hindrar oss från att en söndag klockan sju köra runt på ön med Google Earth. Vet inte om det botar eller lindrar resfebern överhuvudtaget, snarare kanske tvärtom. Men hur som helst så roligt.

Och sen tar jag en titt i bloggarkivet och drömmer mig bort. Den här gången plockar jag fram bilder från Barcelonaresan som mamma, syster och jag gjorde i september 2016.

7

6

28

25

26

86

img_1992

img_1993

img_2002

32

83

85

87

81

Barcelona är ett stad jag absolut vill besöka igen. Tycker att kombinationen stads- och strandsemester var perfekt här.

4 reaktioner till “(Botar) resfeber

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s