Varför jobbet inte platsar här

img_1667-2

Det är ett faktum att mitt jobb är en av de viktigaste sakerna i mitt liv. Ibland undrar läsare och elever varför jag inte skriver om mitt jobb här i bloggen. Det är ett val jag gjort från början. Ingen del av mitt jobb går att vädra öppet online. Jag jobbar nära mina elever och mitt jobb är något jag gärna talar om. Med min handledare och med mina kolleger.

Och nu när jag skriver det här inser jag att jag lovat skriva ett inlägg om vardagsbalansen hos oss. Så det är på kommande inom snar framtid. Och jag kan säga att mitt val att hålla jobbet totalt utanför bloggen (nu darrar ribban lite idag) bidrar till den här balansen. När jag öppnar bloggen är det bara hemmavardag som gäller.

2 reaktioner till “Varför jobbet inte platsar här

  1. Jag förstår dig till 100 %. Jobbar själv inom samma bransch och det är på något sätt ett sådant intensivt område med nära kontakter som man inte vill/ens får dela på internet. Jobbet är jätteviktigt för mig också men jag har också valt att fokusera på vanliga familjebetonade skrivelser på min blogg.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s