Hej veckoslut

Det blev ingen vidare bloggvecka detta. Men en del har hänt. Bland annat astmadiagnos för litet barn. Så skönt med mediciner dock och det lilla barnet mår bra. Familjen har varit hemma några dagar och jag har jobbat. Igår var vi igen på jobb och dagis hela gänget.

Mitt i veckan hann mamman och jag ändå med en filmkväll. När vi var i Barcelona i höstas läste vi båda samma bok;  Me before you/Livet efter dig. Jag på engelska och mamman på svenska. Jag såg filmen för ett tag sen och nu såg vi den tillsammans. Mysig kväll med  en del choklad, ganska mycket skratt och en hel del gråt.

img_1317-1

Dags att ta tag i veckohandeln nu och kanske hinna vara ute lite också innan det är dags för roligt program till eftermiddagen. Det skulle vara första utevistelsen för mig den här veckan. Det har varit lite hektiskt kan tyckas. Hoppas ni får ett skönt veckoslut. Dags att ta det lugnt.

2 reaktioner till “Hej veckoslut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s