Matbloggen

img_1278-1

Morgonen började på bästa sätt när det doftade pancakes när jag tassade ner för trappan. Det är sällan jag sover vidare efter att de andra stigit upp, men ibland är det skönt att ligga kvar och kontemplera en stund. Och idag överraskade Pekka med god breki.

img_1298-1

Medan Minea gick på kalas åkte killarna i familjen till simhallen. Lilleman var lyrisk när han kom hem och berättade vad han hade fått göra. Det var rutschkana och hopp och simma själv. Han hade verkligen varit modig.

img_1302-1

Till lunch och middag var det tacos och tortillas. Min favoritmat på weekenden. Och dagen till ära Runebergstårtor till efterrätt. Och när jag inte ätit så har jag promenerat och städat hela klädrummet. Ännu finns det många saker jag skulle vilja få bättre ordning på där inne men nu finns i alla fall inga flyttkartonger där längre. Haha. Det tog ju bara nästan två år att få bort de sista.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s