Lördag

img_1164-1

Lördag. Tid för vila. Ville överraska Pekka imorse så jag dukade upp en god frukost. Det gör jag nog de flesta veckoslutsmorgnar eftersom jag är den morgonpigga föräldern i familjen. Men idag blev det servietter och allt. Ganska sällan nu efter renoveringen har vi dukat fram allt på bordet heller. Så vi brukar vandra ganska mycket medan vi äter, alltid har man glömt något i kylen. Men idag ville jag att vi skulle sitta ner tillsammans en stund. Och det gjorde vi.

img_1177-1

Sen har Leo och jag varit en tur till loppiset också medan de andra skrinnade. Eftersom Minea fick vara med igår så ville han ju absolut med idag. Det är riktigt roligt att plocka och fixa där. Hittade ännu ett par jackor och några par innetossor som jag missat här hemma när jag gått igenom barnens kläder tidigare. Så nu finns de där ännu idag och på måndag. Men det har minskat rejält med saker där och jag är så lycklig att barnens kläder får nytt liv hos något annat barn.

img_1199-1

När Leo vaknar från dagsvilan åker vi iväg till Ekenäs för att hälsa på min mommo. Alltid kul med Ekenäs. Njut av lördagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s