Ekenäs levererade godsaker

Nu har vi firat mormors 84 jordsnurr. Hon bjöd på urgoda fastlagsbullar från Wi-Box. Därtill hade mamma bakat Runebergstårtor. Något vi absolut skulle göra imorgon på Runebergsdagen, men nu fick vi några tårtor med oss hem så nu får vi njuta av dem istället. Skönt!

img_1209-1

Just nu sitter jag här och kollar på Melodifestivalen. Men det är lite knepigt när Viasat sport har gratis weekend och det kommer intressanta program på flera kanaler samtidigt. Men vi zappar friskt.

2 reaktioner till “Ekenäs levererade godsaker

  1. Lite offtopic :) : Men har ni varit nöjda med era mini rodini vinteroveraller? Funderar redan på nästa vinter o om jag skulle våga uppskatta storlek o hitta på rea..hittills har vi haft pop o reima men funderar ska jag köra vidare med reima eller prova annat :) kanske ni vill sälja mineas gamla ;)

    Gilla

    1. Vi har varit supernöjda med Mini Rodini. Jag tror att Mineas overall går nästa vinter också. Eller hoppashoppas! Och Leos har jag redan lovat vidare. Jag hoppas att Mineas gamla leopard passar på honom nästa vinter <3

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s