Långweekend

Vi har varit i en annan värld för ett dygn. Jag undrar om det är den allra första gången vi haft barnvakt för ett helt dygn bara för att vara på tumis? Vanligtvis får barnen åka till mommo när vi ska på fest och umgås med andra. Den här gången skulle vi umgås bara han och jag.

img_3898-1

Vi checkade in på Långvik vid 14 igår.

img_0974-1

Vi var ju spa-nybörjare så först kändes det lite märkligt att vandra omkring iklädd badkappa och tofflor längs korridorerna. Igår njöt vi av ångbastu, bubbelpooler olika duschar och simning. Vi testade också den infraröda bastun. Igår var det mixed-bastun, där alla fick bada tillsammans. Idag skulle män och kvinnor bada skilt. För nybörjare som vi (och många andra fundersamma igår) skulle det vara så bra med spa-värdar som kunde berätta lite hur man gör. Men när vi kom underfund med allt så njöt vi för fullt. Jag måste medge att jag sällan skrattat så mycket med Pekka som detta dygn.

img_3886-1

Till kvällen åt vi en så god middag nere i restaurangen.

img_3893-1

Sängen var så skön och det var lätt att få ihop över åtta timmars sömn i natt. Sedan dags för brunch. Nu under Långweekend-kampanjen serveras det brunch klockan 9-14 istället för frukost och lunch. Helt perfekt för oss. Brunchen var mångsidig och som extra bonus fanns en pianist på plats. Så perfekt sätt att börja dagen på! Absolut mina favorittimmar under detta dygn.

img_0993-1

Efter brunchen hade vi god tid på oss att gå ner till poolerna igen. Det gjorde vi och njöt av en mycket lugnare stämning där idag. Bara ett fåtal andra hade tagit sig dit samtidigt. Vid 14 var det dags att checka ut och tacka för ett så avkopplande dygn. Det allra största tacket går till mina vänner som gav detta i 30-årsgåva till mig i höstas och till barnvakterna som gjorde detta möjligt. Kan detta bli en tradition?

2 reaktioner till “Långweekend

  1. Vad roligt att ni hade det gott! För oss passar det utmärkt med ett par sötisar:) Kolla nu med finansiärerna!!! :) :) :)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s