Att scrolla i instaflödet eller läsa bloggar?

Så skönt ute idag! Håller hårt fast vid att söndagen vädermässigt är veckans vackraste  dag. Men har inte ännu hittat belägg för min teori. Måste bli en bättre googlare.

4

6

Har börjat följa några fler bloggar igen. Under en väldigt lång period nu har jag nästan bara följt folk på Instagram istället för att läsa deras blogginlägg. Men nu har jag igen fått för mig att jag kanske inte ska ha så bråttom och att allt inte behöver gå i ultrarapid hela tiden. Vill hinna stanna upp, läsa en text, läsa en bok, reflektera, stanna. Att scrolla i ett instaflöde är så roligt men också (lite för) snabbt. Hinner jag dubbelklicka för att gilla nu. Nej, jag gör det senare. Gillar jag, ja, ja, nej, ja. Och hela tiden ta ställning till en massa. Ibland vill jag inte ta ställning. Jag vill bara stanna upp och njuta.

7

För några år sen, ungefär när Minea var baby, läste jag urmånga bloggar. Läste allt jag kom över. Då skrev jag visserligen kring hundra blogginlägg i månaden också. Före Instagram och alla andra snabbare kanaler. Skillnaden till den tiden är nog enorm ändå. Just nu följer jag aktivt sju-åtta bloggar och resten mer sporadiskt. Och själv skriver jag högst trettio blogginlägg i månaden. Jag är kanske inte lika beroende av bloggen och bloggar nu som då. Men visst är den fortfarande en stor del av livet, av rutinen, min blogg.

Vad säger ni? Instagram, snapchat, vloggar, facebook, twitter eller bloggar just nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s