Lite spännande

Behöver skapa ett litet blogginlägg här emellan. Dagen inleddes med läkarbesök. Är så tacksam för att läkaren vid sidan av alla mediciner ordinerade inandning av kall luft. Just när väggarna tänkte falla på mig efter ungefär hundra år inomhus så fick jag känna mig fri. Och på riktigt. Den kalla luften och solen hjälpte enormt mycket.

1

Ikväll föreslog Pekka att jag skulle få ärva hans MacBook Air. Så nu sitter jag här med den och undrar hur jag någonsin ska få koll på mina bilder med den. Det blir spännande. Kjærlighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s