Och huden tackar

I samarbete med MayBeauty.

1

Huden tackar efter all choklad man proppat i sig under julhelgen. Eller så inte. Jag var tacksam för att jag hittade mina The Incredible FACE MASKs i badrummet. Ett paket med fem ansiktsmasker och en pensel fanns där instucket för sen när jag är ledig och har en massa tid över för att lägga ansiktsmask. Den överlopps ensamtiden kom aldrig så här om dagen när barnen satt och kollade på Morgonshowen chockade jag dem med att ha lagt denna svarta mask i ansiktet. De tyckte minst sagt att det var konstigt.

2

En halv timme senare (efter många Vad gööör du mamma?) var det dags att skala av masken, skölja ansiktet med varmt vatten, lägga ansiktskräm och vips. Så mjuk, skön och ren känsla i ansiktet. Spåren av julgodiset kändes som bortblåsta.

Kanske du också vill testa ansiktsmasken? Då kanske du blir glad över att jag får erbjuda er -30% på testpaketet. Gå in här och ange koden dannimask för att aktivera rabatten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s