Öppnade kalendern

Så har jag för första gången på två veckor öppnat min kalender. Och nu ser januari bokad ut. Det kommer att bli en weekend på Långvik med Pekka. Är så tacksam för gåvokortet jag fick till min 30-årsdag av tjejerna.

1

Jag har också bokat ett loppisbord på Nella & Nuttu en vecka från och med sista januari. Egentligen hade jag planerat att ha gårdsloppis på våren igen men nu känner jag att jag lite akut behöver bli av med barnkläder och -skor efter som Leo igen raceat förbi ett par storlekar sedan jag hade gårdsloppis i maj. Så om ni är sugna på barnens gamla klädesplagg så vet ni var de finns. Jag återkommer till bordsnummer och annat när den veckan närmar sig.

Imorgon börjar jobbet igen efter nästan tre veckor lång paus. Först var vi sjuka hela julveckan och så har det varit två veckor jullov på det.

2 reaktioner till “Öppnade kalendern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s