Olivträdet flyttade in

Idag fick vårt ena olivträd flytta in. Det är så utsatt för vintervädret på balkongen som inte är inglasad hela vägen runt. Det andra olivträdet står fortfarande ute på den inglasade terrassen. Där mår det bra.

3

Jag vet att den torra inomhusluften inte är optimal på något sätt. Vi hade samma träd inne hela förra vintern, och man kan ju säga att det helt saknade gröna inslag när våren kom och det skulle flytta ut. Den här vintern måste trädet få duscha oftare och det ska givetvis inte stå där varje gång det eldas i brasan.

2

Jag är ändå glad för att vi kan ha trädet i vardagsrummet i år. Ifjol hade nog någon liten ettåring ätit upp all jord ur den krukan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s