Nytt år – nytt liv, sa Leo.

Leo bara: Nytt år – nytt liv, och förde på årets andra dag iväg sina nappar åt ekorrarna på fammis gård.

1

Igårkväll var han så glad, ivrig och stolt över att han gett bort sina nappar. Han somnade glad och nöjd efter en fem minuters monolog som hördes från hans rum. Nu till dagsvilan var det betydligt svårare. Gallskrik i vagnen i en halv timme. Slutligen vaggade jag honom till sömns. Lilla grynet. Annars också är det väligt mycket tooo pojke-diskussioner när han sitter på toa och vissa dagar klarar hela dagen med torr blöja. Stora förändringar i en liten mans liv.

1

Och när förändringarnas vindar blåser och man är duktig många gånger om dagen så måste man minsann visa upp att man kan vara liten bråkstake när det behövs. Här häller man en spade snö i nacken på syster.

2 reaktioner till “Nytt år – nytt liv, sa Leo.

    1. Så har det verkligen varit på dagsvilorna! Han har varit så hjärtskärande ledsen. Men igårkväll somnade han igen helt utan några problem. Bara ett par ”Var är nappen då?”. <3

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s